Huurrecht

Advocaat-Huurrecht-Amsterdam-Lexcom-Legal-Rechtsgebied-Huurrecht

Ervaren Huurrecht Advocaat in Amsterdam

Lexcom is een van de meer ervaren huurrecht advocaten in Amsterdam. Al meer dan dertig jaar legt Lexcom zich toe op het huurrecht, zowel woon- als bedrijfsruimten. Lexcom treedt met name op voor woningcorporaties, commerciële beleggers en vastgoedbeheerders.

Juridische procedures vormen een substantieel onderdeel van de dagelijkse praktijk, maar ook het opstellen van nieuwe en het beoordelen van bestaande van huurovereenkomsten vormen geen uitzondering.

Advocaat-Huurrecht-Amsterdam-Lexcom-Legal-Huurrecht-Image

Persoonlijke Begeleiding

Lexcom staat bekend om de persoonlijke benadering en adequate aanpak van juridische vraagstukken. In het snel veranderende landschap van vastgoed, is dit essentieel voor huurders en verhuurders.

Meer dan 30 Jaar Ervaring

De kennis van het huurrecht strekt zich uit over zowel woon-als bedrijfsruimte.

De Nederlandse Orde van Advocaten

Frank Swart heeft in 2003 de specialisatieopleiding van de Vereniging van Huurrechtadvocaten succesvol afgerond. Tevens is Frank Swart een aantal jaren verbonden geweest aan het tijdschrift “Huurrecht” en hij heeft diverse publicaties op zijn naam staan. Daarnaast heeft Frank Swart huurrecht gedoceerd aan collega-advocaten in het kader van de verplichte permanente opleiding van de Orde van Advocaten. U kunt derhalve vertrouwen op Lexcom als het gaat om adequate juridische ondersteuning op het terrein van het huurrecht.

Registratie
Frank Swart heeft in het rechtgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd:

  • Vastgoedrecht
  • Huurrecht
Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Vragen over huurrecht? Neem vrijblijvend contact op!

    Ontdek andere rechtsgebieden:

    naar top