Over Frank Swart

Jarenlange ervaring met alle aspecten van het civiel recht

Reeds tijdens zijn studie heeft Frank Swart zich gespecialiseerd in vastgoedrecht, met een bijzondere focus op het huurrecht. Na zijn studie is Frank Swart zijn loopbaan gestart bij een toonaangevende woningcorporatie in Amsterdam. In zijn functie als directiesecretaris/bedrijfsjurist viel het voeren juridische procedures weliswaar buiten zijn takenpakket, maar omdat hij al snel vaststelde dat met name daar zijn interesses lagen, heeft hij zich het voeren van procedures in de praktijk eigen gemaakt. Vervolgens was het een kleine sprong naar de advocatuur.

Met 30 jaar ervaring heeft Frank Swart diepgaande kennis van en ervaring met vele aspecten van het civiel recht. Het begeleiden van juridische procedures is een substantieel deel van zijn dagelijkse activiteiten.

Waar specifieke kennis vereist is, die buiten het terrein van het recht liggen, werkt Lexcom regelmatig samen met betrouwbare adviseurs. Ervaren makelaars of taxateurs bieden specifieke kennis, wat vaak essentieel is ter ondersteuning van juridische kwesties. Met deze kennis en kunde is Frank Swart van onmiskenbare waarde bij juridische geschillen.

Advocaat-Huurrecht-Amsterdam-Lexcom-Legal-Frank-Swart

0+

Tevreden klanten

Frank Swart staat garant voor betrouwbaar juridisch advies

Frank Swart is auteur met meerdere publicaties in het tijdschrift "Huurrecht". Daarnaast heeft hij jarenlang collega-advocaten gedoceerd in het huurrecht in het kader van de permanente opleiding van de Orde van Advocaten.

In de rechtszaal sta ik onvoorwaardelijk voor mijn cliƫnten.
Frank Swart zet zich persoonlijk in om iedereen toegang te geven tot adequate en betaalbare rechtsbijstand.

Geregistreerd bij de Nederlandse Orde van Advocaten

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten heeft Frank Swart de hoofdrechtsgebieden vastgoedrecht en huurrecht geregistreerd. Op grond van deze registratie dient hij elk jaar te voldoen aan de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten door tien opleidingspunten te behalen op elk van deze hoofdrechtsgebieden.
Neem gerust contact op voor een persoonlijk gesprek!
Wilt u sterk staan in juridische kwesties? Door de samenwerking aan te gaan met Frank Swart heeft u die zekerheid. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.
naar top