Vastgoed

Advocaat-Huurrecht-Amsterdam-Lexcom-Legal-Rechtsgebied-Vastgoed

Begeleiding bij vastgoedtransacties

Vastgoedtransacties zijn complex en niet zonder risico's. Problemen die zich kunnen voordoen variƫren van het niet leveren door de verkoper tot het niet afnemen door de koper van het object, of het niet voldoen van het verkochte aan de gerechtvaardigde verwachtingen van de koper, ook bekend als non-conformiteit. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van complicaties tijdens of na het sluiten van een koopovereenkomst. Bij Lexcom bent u verzekerd van de juridische expertise om u door deze complexe zaken heen te loodsen.

Advocaat-Huurrecht-Amsterdam-Lexcom-Legal-Vastgoed

Altijd Goed Bereikbaar

Lexcom staat daarom altijd klaar om u bij te staan.

Duidelijke Communicatie

In de vaak ingewikkelde wereld van vastgoedtransacties zorgt Lexcom voor heldere en begrijpelijke communicatie, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Diversiteit Van Zaken

Of het nu gaat om erfdienstbaarheden, erfpacht, appartementsrechten of andere specifieke zakenrechtelijke kwesties, de kennis en ervaring zorgen voor een gedegen juridische ondersteuning.

Oplossingen binnen het vastgoedrecht

Heeft u een juridisch geschil over een erfpachtcanon, een discussie over een recht van overpad of een conflict met uw buren over een gemeenschappelijke muur, fundering of schutting? Lexcom heeft de kennis om uw rechten te waarborgen en geschillen op te lossen.

Zorgen om vastgoed zijn verleden tijd

Wat zijn mijn rechten als koper als de verkochte woning niet aan mijn verwachtingen voldoet?

Als de gekochte woning niet aan uw verwachtingen voldoet, kan er sprake zijn van gebrek. Als koper hebt u rechten en kunt u juridische stappen nemen om uw belangen te beschermen. Lexcom kan u adviseren en bijstaan bij dergelijke geschillen, zodat u weet welke stappen u kunt ondernemen.

Hoe kan ik mijn eigendomsrechten beschermen in geval van erfdienstbaarheden of mandeligheid?

Het beschermen van uw eigendomsrechten bij erfdienstbaarheden (bijvoorbeeld recht van overpad) of mandeligheid (bijvoorbeeld gemeenschappelijke erfafscheidingen of funderingen) is cruciaal. Lexcom kan u begeleiden bij het inzichtelijk maken van uw rechten, het oplossen van geschillen en het nemen van de juiste juridische stappen om uw eigendomsrechten te beschermen.

Wat houdt erfpacht in en hoe werkt de herziening van de erfpachtcanon?

Erfpacht is het zakelijke recht om grond van iemand anders te gebruiken voor een bepaalde periode. Als u te maken heeft met erfpacht en een herziening van de erfpachtcanon, is het essentieel om de gevolgen van dergelijke wijzigingen inzichtelijk te krijgen. Lexcom kan u op adequate wijze informeren over uw rechten en opties bij dergelijke kwesties.

Hoe kan Lexcom mij helpen bij het aan- of verkopen van vastgoed?

Frank Swart biedt uitgebreide juridische ondersteuning bij vastgoedtransacties. Dit omvat strategisch advies, het opstellen van overeenkomsten, due diligence, en het oplossen van geschillen. Of u nu een koper of verkoper bent, Lexcom staat klaar om uw belangen te behartigen en u door het proces te leiden. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Vragen over vastgoed? Neem vrijblijvend contact op!

    Ontdek andere rechtsgebieden:

    naar top