Civiel Recht

Advocaat-Huurrecht-Amsterdam-Lexcom-Legal-Rechtsgebied-Civiel-Recht

Verbintenissen- en aansprakelijkheidsrecht

Civiel recht regelt de rechten en plichten die burgers en ondernemingen hebben ten opzichte van elkaar en vormt daarmee de basis van de dagelijkse werkzaamheden van Lexcom. In het dagelijks leven zijn we voortdurend bezig met het sluiten van overeenkomsten, variƫrend van de dagelijkse boodschappen tot de aankoop van een nieuw woning. Deze handelingen, hoe ogenschijnlijk alledaags ook, zijn geworteld in het civiel recht. Het zakenrecht, huurrecht en het appartementsrecht zijn alle geworteld in het algemeen civiel recht.

Advocaat-Huurrecht-Amsterdam-Lexcom-Legal-Civiel-Recht-Image

Juridische Expertise

Met een brede kennis van het civiel recht, heeft Lexcom ervaring met zowel eenvoudige als complexe juridische kwesties. Lexcom staat bekend om grondige kennis van het verbintenissen- en het zakenrecht.

Effectieve Ondersteuning

Wanneer juridische uitdagingen zich voordoen, is adequate ondersteuning cruciaal. Lexcom geeft snel antwoord en behandelt uw juridische zaken altijd voortvarend.

Betaalbare Diensten

Zonder in te leveren op de kwaliteit, hanteert Lexcom concurrerende tarieven. Bij Lexcom staat het leveren van kwaliteit voorop.

Civiel recht voor ondernemers

Niet alleen particulieren, maar ook ondernemers hebben dagelijks te maken met het recht, of het nu gaat om het kopen en leveren van goederen of diensten dan wel het huren van bedrijfsruimte. Deze overeenkomsten zijn alle ingebed in het civiele recht en zijn soms aanleiding voor juridische geschillen. Lexcom ondersteunt zowel particulieren als ondernemers bij het voorkomen of oplossen van dergelijke geschillen, maar ook in procedures staat Lexcom zijn mannetje.

Bij Lexcom bent u verzekerd van een persoonlijke benadering en juridische dienstverlening die specifiek op uw situatie is afgestemd. Of u nu een eenvoudige vraag heeft of voor een complex juridisch probleem staat, Lexcom zet zich in om uw rechtspositie te versterken en uw belangen te behartigen.

Ondersteuning bij civiele zaken

Wat is het civiel recht?

Civiel recht, ook bekend als burgerlijk recht, regelt de rechten en plichten die burgers en ondernemingen hebben ten opzichte van elkaar en vormt daarmee de basis van de dagelijkse werkzaamheden van Lexcom. Het civiel recht omvat een breed scala van bijzondere rechtsgebieden, zoals het zakenrecht, het huurrecht en het appartementsrecht.

Wat moet ik doen als ik een juridisch geschil heb?

Als u een juridisch geschil heeft, kan het van belang zijn om juridisch advies in te winnen. Lexcom kan u helpen om uw rechten inzichtelijk te maken en u bijstaan bij het oplossen van geschillen, zelfs als de zaak op het eerste gezicht eenvoudig lijkt.

Hoe kan Lexcom ondernemers bijstaan bij het sluiten van overeenkomsten en samenwerkingen?

Ondernemers sluiten voortdurend transacties en samenwerkingsovereenkomsten. Lexcom biedt juridisch advies en bijstand om ervoor te zorgen dat deze overeenkomsten juridisch waterdicht zijn en uw belangen worden gewaarborgd.

Vragen over civiel recht? Neem vrijblijvend contact op!

    Ontdek andere rechtsgebieden:

    naar top